Manchester City: Guardiola roser Foden

Comments · 201 Views

Manchester City: Guardiola roser Foden

Guardiola beskrev Phil Foden som en "fremragende" spiller, efter at midtbanespillerens hattrick inspirerede Manchester City trøje til en 3-1-sejr over Brentford i det vestlige London i mandags, og tilføjede: "Han er altid der.

 

Manchester City så ud til at blive frustreret over Brentford, da Neal Maupay bragte hjemmeholdet foran i det 21. minut, og målmand Mark Flecken producerede en stærk redning for at nægte de forsvarende mestre.

 

Men Foden udlignede for Manchester City hoodie junior på et øjeblik af pausen og scorede derefter to mål mere i anden halvleg for at fuldende sit hattrick, da hans hold tog alle tre point.

 

Sejren betyder, at fodboldtrøjer Manchester City er inden for to point fra ligalederne Liverpool og har spillet en kamp færre end Jurgen Klopps hold.

 

"Vi havde brug for det (Fodens præstation) i dag," fortalte Guardiola på et pressemøde. "Jeg tror, ​​at Phil spiller… hvad angår mål og assists, har det været holdets mest indflydelsesrige sæson. Hvordan han spiller simpelthen, hvordan han er mere aggressiv, når han er tæt på deres felt. , han er en fornøjelse at score mål og en trussel Han er der altid.

 

"Så han er en fremragende spiller. Ung, spillede 250+ kampe for Manchester City trøje, viser hans store indflydelse siden ankomsten.

 

Fodens hattrick var hans andet mål i Premier League - hans første hattrick var mod Manchester United den 2. oktober 2022.

 

"Jeg kender ikke hans grænser," sagde Guardiola. "Han vil bestemme. For ham er fodbold det vigtigste i hans liv. Selvfølgelig, bortset fra hans familie og hans børn, er det det vigtigste.

 

"Det er op til ham, men han nyder det. Han elsker at spille fodbold. Når du er en lille dreng, og du ser spillere som ham spille på gaden, får du en følelse af amatørisme (den måde han spiller på).

 

 

Titel: Guardiola og Frank holder tyst om kontrovers efter Manchester Citys sejr over Brentford

 

Denne kamp er også første gang i mere end fem måneder, at Guardiola har inkluderet Kevin De Bruyne og Erling Haaland i startopstillingen på samme tid.

 

De Bruyne er tilbage efter baglårsoperation, Haaland gjorde comeback, men scorede ikke.

 

"Jeg kan ikke forestille mig i hele verden, at en angriber spiller mod Brentford og er omgivet af seks spillere inden for to eller tre meter fra hinanden, sådan noget. Det er meget ubehageligt," sagde Guardiola.

 

"Jeg kan ikke forestille mig, at selv den bedste og bedste angriber i verden overlever der. Men at være der hjælper spillerne på andenpladsen til at være mere involverede og skabe flere scoringsmuligheder.

 

"Så takket være, at Erling var der, har Julian (Alvarez) og Kevin og Phil meget mere plads. Uden ham havde det været sværere. Så han hjalp os meget i dag.

 

Brentford var det eneste hold i Premier League, der slog Manchester City hjemme og ude i sidste sæson.

 

"De er svære at håndtere," sagde Guardiola. De er et utroligt hold. Dødbolde, hjørnespark, frispark, indkast, jeg har aldrig set et bedre hold end dette hold.

 

Walker-Maupay konfrontation afbryder spillet; dommeren involveret.

 

Både Guardiola og Brenford-chef Thomas Frank afviste at uddybe hændelsen, da han talte med journalister efter kampen.

Comments